Vrijwilligers Oxfam Wereldwinkel Aarschot trots op nieuwe zaak

Oxfam wereldwinkel Aarschot
De Oxfam Wereldwinkel van Aarschot is verhuisd. Voortaan vind je de winkel met (h)eerlijke producten in de Jozef Tielemansstraat.

Na heel wat klussen en verhuiswerk, was het op zaterdag 31 juli zo ver. De vrijwilligers van de Oxfam Wereldwinkel in Aarschot konden met trots hun nieuwe winkel openen. Ze verlieten hun zaak in de Gasthuisstraat voor deze nieuwe in de Jozef Tielemansstraat. Dit pand biedt hen heel wat voordelen. "De nieuwe winkelruimte toont veel frisser, leuker en uitdagender", zeggen de vrijwilligers. "Bovendien zijn de winkel- en stockageruimten bijna drie keer groter dan voordien in de Gasthuisstraat. Met de ligging in hartje centrum hopen we ook meer klanten aan te trekken."

Betere openingstijden

Met de verhuis naar het nieuwe pand worden ook de openingsuren aangepast. "Voortaan zijn we elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10 tot 18u. Dit zijn veel makkelijker openingsuren om de klanten te laten onthouden. We zijn dus veel meer geopend dan vroeger, dat betekent ook meer inzet van onze vrijwilligers. Daarom zijn er nog steeds mensen welkom die willen meedraaien in dit initiatief", zegt vrijwilliger Manfred Miseur.

Wie dit nieuwe project genegen is en wil helpen kan zich telefonisch melden: 016 56 53 99.

Lees meer over