Ozark Henry keert terug naar Cristal Open Air, Lady Linn verschuift naar nieuwe datum

Cristal Open Air site
Ozark Henry staat op zondag 8 augustus voor een tweede keer op het podium in de Cristal Open Air Arena in Aarschot. Zijn eerste optreden, op 16 juli, moest hij vroegtijdig stopzetten door stemverlies. Ook enkele andere concerten krijgen een andere datum of worden afgelast.

Net zoals veel andere organisaties draagt ook Cristal Open Air de gevolgen van last minute-agendawijzigingen of annulaties door besmettingen. Zo verhuist Lady Linn naar zondag 8 augustus, de dag waarop Ozark Henry nog een extra concert geeft want het eerste moest hij vroegtijdig stoppen wegens stemverlies, dat dan weer een gevolg was van zijn coronaprik.

Ook Tout Va Bien verzorgt die avond nogmaals het voorprogramma.

Het concert van vrijdag 30 juli met Flip Kowlier (en Simon als voorprogramma) wordt afgelast en het concert van Marzo, Meuris, Meersschaert & Van Lierde wordt verplaatst naar de opening van het nieuwe Artkom Live Atelier te Aarschot op 10 november 2021. 

“Indien bepaalde concerten door omstandigheden wegvallen of verplaatst worden, krijgen tickethouders steeds een verwittiging met keuze tot herboeking tot latere datum of terugbetaling”, luidt het bij de organisatoren.

Er is ook goed nieuws want begin september komen een aantal internationale bands naar de arena. Daarover lees je hier meer.

Lees meer over