Mannendag en boekenmarkt in Aarschot

3 oktober 2021 | 08u10 | Gepost door redobra@telenet.be
Mannendag in Aarschot
Op de dag van Parijs-Roubaix is het traditiegetrouw ook 'mannendag' in Aarschot. Dit kan ook dit jaar weer na een jaartje onderbreking.

Het wordt alvast een van de natste edities van Parijs-Roubaix ooit. Dat belooft heel wat spektakel en daar kan je getuige van zijn op de jaarlijkse mannendag in het CC in Aarschot. Elk jaar wordt hier rond deze koers heel wat georganiseerd. Zo kan je de koers volgen op het grote scherm vanop de kasseien, kan je heel wat dranken proeven van plaatselijke brouwers en uitzonderlijk dit jaar gaan snuisteren op een reuze boekenmarkt in het museum waar heel wat boeken vanuit enkele bibliotheken voor een spotprijs worden verkocht.

Ex-wielrenner Jurgen Van Den Broeck geeft alvast present voor een interview net voor de uitzending van de koers begint. De organisatoren roepen ook op om verkleed naar deze mannendag te komen. De best verklede supporters kunnen leuke prijzen winnen, waarbij  als hoofdprijs een chocolade replica van de trofee van deze klassieker, gemaakt door Chocolade Atelier Stuyven. 

"Het is historisch ontstaan als mannendag, maar deze activiteit is uiteraard voor iedereen", zegt Tom de Lobel.

Iedereen welkom dus op het Museumplein. 

Lees meer over