Kinderen geven speeltuintje Gelrode mee vorm

24 maart 2021 | 14u25 | Gepost door redobra@telenet.be
Speeltuin Gelrode
Een tijdje geleden trok kindvriendelijke mascotte Artuur met zijn vriendje Vlieg naar Gelrode. Het speelterrein op het L. Verlindenplein was dringend aan vervanging toe. Dus Artuur legde zijn oor te luisteren bij de kinderen in de buurt.

De oproep naar de kinderen toe om ideeën te spuien over de speeltuin in Gelrode resulteerde in heel veel ideeën. De kinderen waren heel duidelijk: op het nieuwe speelterrein willen ze klimmen, schommelen, glijden, avontuur… De ontwerpers gingen enthousiast aan de slag en uit de leuke ontwerpen mochten de kinderen er eentje uitkiezen.

En binnenkort is het dan zo ver. Nog voor de zomer zullen de kinderen van Gelrode zich kunnen uitleven op hun nieuwe speelterrein, helemaal ontworpen naar hun wensen met een dubbele veerwip, een peuterschommel, een spinnenweb, een speel- en klautertoestel, een nestschommel, een balanceerparcours en een zithoek voor jong en oud.

Wie inspiratie zoekt om nu al naar hartenlust te ravotten neemt best een kijkje op de Facebookpagina van Aarschot Ravot en van Jeugdcentrum De Klinker

.

Lees meer over