Frietjesactie verlengd in aarschot

Frietjes
De frietjesactie van de stad Aarschot, waarbij alle inwoners op de nationale feestdag een zak frieten gratis aangeboden krijgt, wordt verlengd. "We willen een overrompeling vermijden want er zijn heel veel positieve reacties"

Op sociale media deden meerdere mensen hun beklag dat ze geen bon in de bus kregen. De communcatiedienst van de dienst had daar eerder al een antwoord op geformuleerd via hun sociale media. “Wanneer je het niet ontvangen hebt, stuur dan een mailtje met je volledige adres naar communicatie@aarschot.be.”

Het verlengen van de actie komt er eerder omdat de initiatiefnemers een stormloop op de nationale feestdag willen vermijden want de interesse bij de inwoners is blijkbaar groot. 

In het recentste stadsmagazine vind jede  bonnen voor een middelgrote friet met saus naar keuze.  “Bij vele Belgen staan er op de Nationale Feestdag frietjes op het menu”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten. “Ook wij vinden dat een pak frieten niet mag ontbreken. Daarom trakteren we alle Aarschottenaren morgen op frietjes. Wegens de vele positieve reacties en het succes van de frietactie hebben we beslist om de actie te verlengen tot en met zondag 25 juli. Je kan jouw pak afhalen wanneer de deelnemende frituren open zijn."

Een lijst van die deelnemende frituren vind je in onze eerdere berichten over de actie.

De bovenstaande foto is van de stad Aarschot. 

Lees meer over