Fisher-Z en andere kleppers uit de jaren '80 in Cristal Open Air

Fisher-Z
Op 3 en 4 september komen de initiatiefnemers van de Cristal Open Air in Aarschot met een nostalgisch weekend. Op de affiche pronken Alphaville, Cock Robin, Red Zebra en Fisher-Z.

Op 3 september staat Alphaville, herinner je Big in Japan en Forever Young, en Cock Robin, The promise you made en Thought You Were On My Side, er op het podium.

Een dag later, op 4 september, kan je meebrullen met So Long van Fisher-Z, de band met John Watts, en Red Zebra. Dat I can’t live in a livingroom op de setlist zal staan lijkt evident, de band speelde het nummer voor het eerst nu alweer 41 jaar geleden tijdens de finale van de Rock Rally, maar de band bracht recent ook nog nieuw werk uit.

Beide avonden worden afgesloten met een legende achter de DJ-tafel, wie dat worden, houdt de organisatie nog even geheim.

Een ticket voor één dag kost 35 euro, voor een combiticket betaal je 55 euro. Tickets, de line-up en meer info vind je online via www.cristalopenair.be.

Cristal Open Air vind je achter het station in Aarschot. Onder andere Absynthe Minded, Clouseau, The Kids, Soulsister, Kapitein Winokio, Stan Van Samang en The Starlings en Vive La Fête worden er nog verwacht.

Net zoals zovele andere organisaties draagt ook Cristal Open Air de gevolgen van last minute-agendawijzigingen of annulaties door besmettingen. Daarover lees je meer via deze link.

De foto is van een optreden van Fisher-Z in 2017 op W-Festival.

Lees meer over