Duvelkestocht in aantocht

29 september 2021 | 10u18 | Gepost door redobra@telenet.be
Duveltocht Aarschot
Op zondag 10 oktober organiseert De Knoet traditiegetrouw de Duveltocht. Dat betekent 11 of 22 km stappen of joggen met een Duvel als beloning.

Op zondag 10 oktober gaat de traditionele Duveltocht door. Het is een wandeling door het Hageland met twee vertrekplaatsen, namelijk het Kasteel van Horst voor een wandeling van 11 km en het centrum van Lubbeek voor een wandeling van 22 km. Deze wandelingen gaan over mooie Hagelandse parcours met delen die anders niet openbaar te betreden zijn. 

De voorbije jaren is de Duveltocht ook in de smaak gevallen bij joggers. Die leggen de tocht af in verschillende groepen aan verschillende snelheden (10, 12 en 14 km per uur). De bus met de joggers vertrekt omstreeks 8.30u. Wie deze Duveltocht al joggend wil afleggen wordt gevraagd om dat op voorhand te laten weten (knoet@knoet.be) opdat men weet hoeveel extra bussen men dient in te leggen

Inschrijven voor de Duveltocht kan tussen 7u en 10.30u in de Knoet te Aarschot. De deelnemers worden vervolgens doorlopend met bussen naar een van beide vertrekplaatsen gebracht. De aankomstplaats is net als andere jaren De Knoet aan het Schaluin te Aarschot.

Deelname kost €5 en daarin is de busrit naar de vertrekplaatsen inbegrepen. Bovendien staat bij aankomst voor elke deelnemer een Duvel klaar. De eerste bus vertrekt omstreeks 7.15 uur (of eerder indien volzet).

.

De Knoet - Schaluin 78 - 3200 Aarschot

www.knoet.be - knoet@knoet.be

Lees meer over