Buitenspeeldag Aarschot kan doorgaan

Buitenspeeldag Aarschot
Goed nieuws voor de kinderen in Aarschot. De Buitenspeeldag kreeg groen licht.

Een evenement organiseren is echter nog steeds niet mogelijk door de coronamaatregelen. Daarom slaan de stad Aarschot en JC De Klinker de handen in elkaar om de Buitenspeeldag in een nieuw jasje te stoppen. Geniet op woensdag 21 april met je gezinsbubbel van ‘Expeditie Buitenspeeldag’. Expeditie Buitenspeeldag Ontdek de bestaande en pop-up speelterreinen in jouw buurt.

“Van een touwenparcours tot een blotevoetenpad, van een safarizoektocht tot een oriëntatieloop, er is voor ieder wat wils”, zegt schepen van Jeugd & Sport Geert Schellens (SP.a). “Kom buiten en geniet van de verschillende activiteiten die de Buitenspeeldag te bieden heeft in onze stad en al haar deelgemeenten.” Burgemeester Gwendolyn Rutten geeft nog een handige tip mee: “Vergeet zeker niet je buitenspeeluren te registreren op www.jcdeklinker.be. En natuurlijk.. veel plezier iedereen.”

Praktisch Expeditie Buitenspeeldag vindt plaats op woensdag 21 april van 13 uur tot 17 uur en is volledig gratis. Voor meer info surf je naar https://www.jcdeklinker.be/nl/activiteiten/buitenspeeldag-2021-in-aarschot/128/

Lees meer over