Coronaproof Valentijn vieren? Dat doe je zo!

8 februari 2021 | 17u27 | Gepost door Anoniem (niet gecontroleerd)
Wie 14 februari zegt, zegt Valentijn. Dé jaarlijkse feestdag voor de tortelduifjes. Door COVID-19 kan je niet op restaurant en zijn de opties beperkt. Maar wil dat zeggen dat je je op de dag van de liefde moet vervelen? Absoluut niet! Lees hier onze tips om samen met je lief/partner/knuffelcontact een coronaproof Valentijn te houden.

Wandelen door het romantische Leuven

Gelukkig mogen we nog wel de straat op. En wat is er nu romantischer dan hand in hand (met veel alcoholgel tussendoor) in Leuven te gaan wandelen? Bezoek de vertrouwde hotspots zoals het Stadhuis, de Oude Markt én Sint-Pieterskerk. Zie je liever wat meer groen? Dan raden wij je aan het Groot Begijnhof en de Kruidtuin te bekijken.

Haal een Valentijnsfestijn in huis

De liefde gaat door de maag. En zeker op Valentijn. Jammer genoeg kunnen we in deze bizarre tijden geen tafel reserveren in ons favoriet restaurant. Maar we kunnen wél een culinaire avond naar huis brengen. Laat je geliefde smelten met een heerlijk afhaalmenu. Dat is gegarandeerd scoren én je steunt daarbij de Leuvense horeca!

Gezelschapspellen spelen

Het woord zegt het zelf. Gezelschapspellen spelen zorgt meteen voor gezelligheid. Daag je lief of partner uit voor een potje ‘Scrabble. Of test of je een vaste hand hebt met het klassieke spel ‘Jenga’. De verliezer van het spel moet de afwas doen!

Romantische films zien

Door corona kunnen we jammer genoeg niet naar de cinema met Valentijn. Maar daar hebben wij een oplossing voor! Organiseer thuis een knusse filmavond. Hoe? Versier je omgeving met jouw zachtste kussens en warmste dekens. En steek wat kaarsen aan voor extra gezelligheid. Oh, vergeet geen lekkere snacks klaar te zetten zoals popcorn, chips of andere versnaperingen.

Massages geven

Op de dag van de liefde zet je je lief of partner graag extra in de watten. En wat gaat er boven een heerlijke massage? Koop vooraf lichaamsolie en verwen je geliefde met een heerlijke massage. Je kan op de achtergrond rustgevende muziek opzetten om het luxe spa-gevoel in huis te brengen.

Bucketlist maken

En onze laatste tip? Een bucketlist maken? Wat is dat precies? Dat is een lijst met zaken die je ab-so-luut gedaan wil hebben voordat je sterft! Dat kan bungeejumpen zijn, eten in een chique restaurant met een ster of op safari gaan. Fantaseer samen met jouw lief of partner wat je wil doen én schrijf ze op. Zo heb je altijd iets om naar uit te kijken.

Lees meer over