Pieter Boudry stapt uit N-VA Scherpenheuvel-Zichem

18 januari 2023 | 15u49 | Gepost door dvdg.media@tel…
Pieter Boudry
Pieter Boudry heeft zijn partij, N-VA Scherpenheuvel-Zichem, verlaten. De partij stelt dat na een verzoenings- en tuchtcommissie van de partij, een verdere samenwerking niet langer mogelijk bleek.

Het rommelde al een hele tijd binnen de partij N-VA in Scherpenheuvel-Zichem, meer bepaald met raadslid Pieter Boudry. Maar hier blijkt nu een einde aan gekomen, het raadslid stapte op. Toch volgens Boudry zelf, die beweert dat er geen teamwerking meer was binnen zijn partij na het vertrek van twee opeenvolgende voorzitters van de N-VA-afdeling. 

"Wij betreuren uiteraard de gang van zaken, maar zien het tezelfdertijd als een opportuniteit om met onze lokale N-VA-afdeling een nieuwe start te nemen. Met alle neuzen in dezelfde richting en als een écht team", zegt fractieleider en Vlaams Parlementslid Allessia Claes. 

Voorzitter Jan Van Nijlen ziet ook geen problemen in het opstappen van Boudry. “We gaan, gezien de groei van onze partij, met zowel vertrouwde als nieuwe gezichten de toekomst tegemoet. Maar met meer duidelijkheid, vertrouwen en  motivatie, en bovenal als een hecht team.”

Lees meer over