Live radio Diestortion on Air

1 februari 2023 | 18u36 | Gepost door dvdg.media@tel…
Diestortion on air
De stad Diest brengt een live radioprogramma en een wijdverspreide playlist muziek van eigen bodem bij zoveel mogelijk luisteraars.

Deep Purple, Rocco Granata en Jimi Hendrix hebben iets met elkaar gemeen. Namelijk de stad Diest. Dat wil de stad op vrijdag 3 februari tussen 19.30 en 22.30 uur bewijzen in de foyer van Den Amer tijdens ‘Diestortion On Air’. Dat is een live radioprogramma met de focus op Diestse muziek, van vroeger tot nu.

Twee uur lang duikt Diestenaar en ervaren radiomaker Max Vrijens (Studio Brussel, Radio 1) in de Diestse muziekscene met live optredens van Gustav Leo, Neptune-Bloom, DJ Jack (wereldkampioen scratchen) en Jente Pironet (Portland).

“Je kan de uitzending van Diestortion On Air live bijwonen vanuit de foyer van Den Amer”, zegt schepen van Jeugd Rick Brans. “Kom er iets drinken en geniet van het beste wat Diest muzikaal te bieden heeft. Wie niet tot daar kan komen kan dit ook thuis meevolgen via de sociale media van de stad en Youtube. Kan je helemaal niet op dat moment, dan bekijk je de uitzending gewoon later wanneer het wél past!”

“Verwacht je aan heel wat plaatjes van lokale bands van vroeger en nu, live-sessies van de beloften van morgen en verhalen van interessante mensen van voor en achter de schermen”, voegt schepen van Cultuur Geert Cluckers er aan toe. 

Het programma 

Deuren open: 19.30 uur

Start: 20 uur

§  20.15 uur Gesprek en optreden Neptune-Bloom

§  20.40 uur Gesprek en optreden DJ Jack

§  21.10 uur Gesprek en optreden Gustav Leo

§  21.30 uur Gesprek Jente Pironet (Portland)

Einde: 22 uur

Lees meer over