Huis van het Kind Diest opent pamperbank

Pamperbank Diest
Heb je pampers op overschot? Schenk deze dan aan de pamperbank van het Huis van het Kind in Diest via één van de inzamelpunten.

Drop je overschot aan pampers in de pamperbank

Het Huis van het Kind Diest zamelt pampers in via de nieuwe pamperbank. Gezinnen die hier nood aan hebben, kunnen dit goed gebruiken. Er werden zes boxen aangekocht die op verschillende inzamelpunten in Diest staan.

Drop jouw pampers dan in één van de zes boxen. Huis 30 en Huis van het Kind Diest doen al de rest en zorgen ervoor dat de pampers verdeeld worden. Daarnaast wordt er, voor een jaarlijks bedrag van 1.500 euro, pampers aangekocht in alle maten voor kinderen. Op die manier helpt Huis van het Kind gezinnen die deze steun kunnen gebruiken.

“De aankoop van luiers voor baby’s en jonge kinderen neemt een serieuze hap uit het budget van kwetsbare gezinnen. Daarom starten we met een pamperbank. Een klein gebaar waarmee we kinderarmoede een figuurlijk schop onder de kont kunnen geven”, zegt Monique De Dobbeleer, voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst in Diest.

Praktisch

Drop de pampers die je niet meer nodig hebt in één van de pamperboxen die te vinden zijn op de volgende inzamelpunten:

-      Huis 30

-      Kind & Gezin

-      Huis Dievers

-      ’t Kevertje

-      Stadhuis in Diest

-      Huis van het Kind

-      Tingelinge

-      De Sterrekes

-      Vroedvrouwenpraktijk Lief Leven in Tessenderlo.

Lees meer over