Geweldig! DJ Garçon Blond uit Diest gevraagd om op Tomorrowland te spelen

Garçon Blond

Twintiger DJ. Garçon Blond (Arne Reynders) mag zich gelukkig prijzen. De jongeman werd geselecteerd om maar liefst drie keer te spelen op verschillende podia van Tomorrowland.

“Dit is echt wel spannend”, geeft Arne toe. “Al sinds mijn vijftiende ben ik bezig met muziek draaien en ik kreeg van mijn ouders een klein mengpaneel om hiermee verder te gaan. Ondertussen werk ik in een farmaceutisch bedrijf. Daarnaast volg ik nog een producer-opleiding om zelf muziek te gaan creëren.”

Arne draait vooral housemuziek, zijn grote idool is Lost Frequencies. “Felix De Laet (echte naam van Lost Frequencies) is enorm creatief en maakt altijd happy muziek met een verhaal erachter. Dat niveau wil ik ook bereiken. Natuurlijk ben ik er nog lang niet, maar het komt stilaan in de buurt.

Mijn ultieme droom is natuurlijk van mijn passie mijn beroep te maken en wereldwijd op podia muziek te draaien. Het reizen neem ik er dan wel bij (lacht).”

“Vroeger had ik een erg laag zelfbeeld. Ik werd vaak gepest en sloot me daarom vaak op in mijn kamer. Muziek was mijn uitlaatklep. Gelukkig steunden mijn ouders en mijn vrienden mij altijd. Op Tomorrowland staan is geweldig, zowel voor mezelf als voor de andere dj’s die hier een kans krijgen; echt een unieke ervaring. Ik ben de organisatoren hier heel dankbaar voor.”

Ook mama Katia Vanonckelen is ontzettend trots: “Hij is nog maar twintig jaar en hij mag een set doen op de Core Stage voor een groot publiek van het TML buurtfeest. Ik ben heel trots dat hij zijn dromen najaagt.”

(Laurien Holsbeeks)

Lees meer over