Federale politie geeft beelden vrij van verdachte die banden zou hebben platgestoken in Diest

10 juni 2024 | 14u04 | Gepost door redactie
stuk steken banden

De federale politie heeft beelden vrijgegeven van de man die verdacht wordt van het recent platsteken van 31 autobanden in Diest. 

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 mei, tussen middernacht en 6 uur ’s ochtends stak een man in Diest 31 banden van voertuigen kapot. De feiten speelden zich af in de Hasseltsestraat, Montgommerystraat, Em. Vanderveldestraat, Kloosterberg en Gasthuisbergstraat. Het ging om verschillende types van voertuigen en ook aanhangwagens moesten eraan geloven.

In de nacht van zaterdag 1 juni op zondag 2 juni werden nogmaals drie voertuigen beschadigd in de Eduard Robeynslaan en de Commissaris Neyskenslaan in Diest. 

Agenten van de politiezone Demerdal voerden toen een buurtbevraging uit en vroegen camerabeelden op in de buurt. De speurders waren op zoek naar nog meer camerabeelden om die te kunnen analyseren, ook eventuele foto’s waren welkom.

Nu komt de federale politie dus met beelden van een verdachte die een donkere donsjas droeg met kap, een skinny jeans, donkere schoenen en een pet.

De politie is op zoek naar mensen die de persoon herkennen of die extra beelden hebben. 

Lees meer over