Diestse ster uit populaire VRT-serie overleden

Ster uit VRT-serie helaas overleden (Foto VRT)
Ingrid, één van de sterren uit het populaire programma 'Restaurant Misverstand' is overleden. "De uitzendingen gaan gewoon door, dat zou ze gewild hebben."

Ingrid, de 58-jarige vrouw uit Diest die momenteel furore maakt in het VRT-programma ‘Restaurant misverstand’, is overleden.

De makers van het programma 'Restaurant misverstand', dat mensen met jongdementie een restaurant laat uitbaten en in de kijker brengt, kreeg slecht nieuws. Ingrid, die momenteel te zien is als de verantwoordelijke over de hapjes, is overleden.

De zender liet weten dat ze het overlijden vernamen van Ingrid en noemt haar een zeer gewaardeerd lid van de keukenbrigade van Restaurant misverstand. De volledige crew is bedroefd om het verlies van de voor hen warmhartige dame en wensen haar dierbaren dan ook veel sterkte bij dit verlies.

Dieter Coppens, presentator van de momenteel zeer populaire reeks, ervoer Ingrid als iemand die wat onzeker begon, maar later helemaal open bloeide in de reeks. 

“Ingrid was een graag geziene collega. Als team hebben we dan ook op korte tijd een hechte band met elkaar opgebouwd. We begrepen en steunden elkaar, en we leerden van elkaar. Daar heeft Ingrid ongelooflijk toe bijgedragen", lieten de medewerkers van de reeks optekenen.

Ingrid kreeg in 2017 te horen dat ze Alzheimer had, maar had zelf al ingezien dat er iets mis ging. De uitvoering van haar job, die zeer geconcentreerd moest verlopen, liet haar dat zelf ondervinden. Maar de kranige dame liet zich niet zomaar gaan. Helaas kon ze dit einde niet zelf tegenhouden, wat veel mensen, kijkers van de reeks en zeker ook de mensen in Diest fel betreuren.

Namens de redactie heel veel sterkte aan familie en vrienden van Ingrid.