Audiomix opent nieuwe winkel in Diest : "Huishouden zo comfortabel mogelijk maken"

Lus
Publi

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar electro voor thuis, want tijdens het weekend van 25 en 26 maart vindt de feestelijke opening van de nieuwe elektrozaak Lus plaats. Tijdens het opendeurweekend kan je komen smullen van gratis friet van ’t Wit Madammeke. “Met Lus willen we bewijzen dat een elektrozaak zoveel meer kan zijn dan een oubollige winkel vol dozen”, aldus bestuurder Eric Van Nuffelen. In deze nieuwe witgoedwinkel kan je terecht voor wasmachines, frigo’s, koffieapparaten, stofzuigers en ga zo maar door.

Dat Lus meer wil zijn dan alleen een doorsnee witgoedwinkel blijkt al meteen wanneer je de nieuwe zaak binnenwandelt. Het jonge en frisse interieur vol planten nodigt uit om even te blijven plakken en te genieten van een koffie in de koffiecorner.

 Achter de oprichting van deze hippe winkel zit dan ook maar liefst 40 jaar ervaring. Audiomix, de drijvende kracht achter de nieuwe elektrozaak, is immers al sinds de jaren ‘80 een vaste waarde in de wereld van audiovisuele electro met zijn winkel in Begijnendijk (grens Aarschot). Net zoals Audiomix beoogt Lus om meer te zijn dan alleen een winkel. “Komen winkelen in Lus wordt een leuke ervaring. Bij ons kan je terecht voor advies op maat en interessante demonstraties”, zegt Eric.

 Dat beide bedrijven een nauwe link blijven behouden blijkt uit hun bedrijfsleuze: Add emotion to your life bij Audiomix wordt Add comfort to your life in Lus. “Je spendeert zoveel uren van je leven aan huishoudelijke taken. Waarom zou je ze niet zo gemakkelijk mogelijk maken voor jezelf? Met Lus willen we alles doen om je huishouden, en dus je dagelijkse leven, zo comfortabel mogelijk te maken”. Het doel van de nieuwe elektrozaak in Diest is dus duidelijk: maak het jezelf gemakkelijker dankzij de nieuwste en meest kwalitatieve huishoudapparatuur.

Lus vind je langs de Leuvensesteenweg 224b in Diest. Meer informatie lees je op hun website. 

LUS