VRT-soap Thuis nu ook in Monopoly-spel

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Goed nieuws voor de fans van de VRT-succesreeks Thuis. Vandaag, woensdag 24 november, werd bij Stevenson (lees de Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek) het Thuis-Monopoly-spel in primeur voorgesteld. Met een speciaal vak voor de wijngaarden van de Petrushoeve staat ook het Hageland en de wijn ervan mooi in de kijker.

Goed nieuws. De Monopoly van Thuis is er. Deze unieke uitgave biedt een uitgelezen kans om de allerleukste plekjes uit de best bekeken soap in Vlaanderen te ontdekken.

In de Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek, het wijndomein Stevenson' uit de reeks,  werd in gezelschap van Mr. Monopoly en Thuis-actrice Lynn Van den Broeck ('Viv' uit de reeks) het spel in primeur voorgesteld. Lynn kreeg daar ook de officiële eerste speldoos in ontvangst, geschonken door Mr. Monopoly.

 Monopoly Thuis blijft trouw aan het originele Monopoly-concept maar krijgt wel een volledige Thuis-jasje aangemeten. Zo worden alle winkelstraten van op het klassieke spelbord vervangen door de leukste locaties uit de reeks maar ook bijvoorbeeld Taxi Nancy krijgt een plaatsje. 

Speciaal aan deze Monopoly-versie is dat de vakken ingevuld werden met plaatsen vanuit bovenaanzicht. Zo zie je bijvoorbeeld de slaapkamer en keuken van Lowie, maar ook het kantoor van Bowie en het advocatenkantoor van Tom. Ook de kanskaarten staan helemaal en op een leuke manier in het teken van de karakters en plekken van Thuis. 

Lynn Van den Broeck (Viv) was zeer verrast bij het ontdekken van het spel: "Het is bijzonder leuk uitgewerkt. Al de bijzondere plekken uit de serie staan er op en de gebruikte opdrachten op de kanskaarten zijn superleuk. Ik ben hier zeer blij mee en vind het super dat ik het eerste spel mocht inspelen samen met de mascotte van Monopoly."

De VRT en Monopoly lanceren niet toevallig dit spel nu. het is immers cadeautjestijd en met de populariteit van de serie zal de verkoop wel vlot gaan. 

 

Monopoly Thuis
Monopoly spel Thuisversie

Lees meer over