Voorbereidende werken op N2, ze duren tot eind januari 2023

Foto: Google Maps/Streetview

Vanaf maandag 26 september voeren nutsmaatschappijen, waaronder De Watergroep, voorbereidende nutswerken uit op de N2, dat is de Staatsbaan/Diestsesteenweg. Het nieuws staat op de website van de gemeente Bekkevoort. 

De werken kaderen in de aanleg van een nieuwe riolering, het onderhoud van het wegdek en de aanleg van veiliger fietspaden op de N2 en dit tussen de Robbestraat in Bekkevoort en de Blerebergstraat in Tielt-Winge.

De eerste fase van de werken start op maandag 26 september en die duren wellicht tot vrijdag 21 oktober. De oneven nummers van de Diestesteenweg 5 tot de Kautermansweg in Tiel-Winge zullen hier hinder van ondervinden.

Vanaf 21 oktober, wellicht tot 23 november, wordt er dan gewerkt aan de zijde van de oneven nummers langs de Kautermansweg tot de Diestsesteenweg 39 in Tielt-Winge.  

Vanaf 23 november, tot 31 januari, wordt het deel van de Diestsesteenweg 39 in Tielt-Winge tot de  Oude Tiensebaan in Bekkevoort aangepakt. DE politieverordering hierover vind je op https://bekkevoort.meetingburger.net/bekendmakingen/politieverordeningen-politiebesluiten-en-politiereglementen/d30a37da-9bfb-4f20-bd4b-d4008006710c.  

Tenslotte wordt er gewerkt vanaf eind januari 2023 aan de overzijde maar daarover volgt later meer informatie.

Er is doorrijdend verkeer mogelijk tijdens deze voorbereidende nutswerken.

Lees meer over