Muggenberg kermis mag weer volle bak doorgaan, met kermisbal, een optreden, joggings en een wielerwedstrijd

Foto: Facebook De Muggenbergvrienden

Het eerste weekend van september, met name dat van 3 september, staat al jaar en dag garant voor kermisplezier op de Muggenberg in Bekkevoort en dit jaar gaat het event ook weer door, vanaf nu staat de kermis aan de feesttent op de weide langs de Tiensebaan en niet meer langs de Netelzeepstraat.

Voor de sportievelingen start het feestweekend al op donderdag 1 september met de Muggenberg Wandeling, er zijn tochten van 4 en 9 km uitgestippeld, telkens met begeleiding indien gewenst maar je kan ook kiezen om de tocht individueel te doen en dan krijg je een plan mee.

Twee jaar lang, u weet wel corona en zo, was het vrijdagavond stil maar dit jaar mag het kermisbal weer uit zijn voegen barsten met een optreden van Wim Soutaer en  Charles Van Domburg van The Magical Flying Thunderbirds, beiden hadden al een succesvolle carrière maar staan nu ook samen op het podium, hoe dat eruit ziet kan je hier zien. Nadien zorgt dj Diederik ervoor dat het feestje kan worden verder gezet.

Lees verder onder de foto. 

Muggenberg kermis
Lekker eten en joggen op Muggenberg kermis. Foto: Facebook De Muggenbergvrienden

Lekker eten en sporten

Zaterdag wordt er traditiegetrouw lekker gegeten en gesport.  In de voormiddag kan je deelnemen aan de zevende Muggenberg Jogging die over een nieuw parcours loopt met afstanden van 4, 8 en 13 km. “Kinderen kunnen zich uitleven tijdens speciale runs. Ook dit jaar maakt de Muggenberg Jogging deel uit van het Loopcriterium Hageland. ’s Avonds kan je lekker ontspannen met een kaas-, vlees- of visschotel. Dit jaar kan je opnieuw eten in de kermistent of je bestelling afhalen”, luidt het bij de organisatoren.

Zondag is wielerdag

Zondag is er dan de 32ste Grote Prijs Van Goidsenhoven voor eerste- en tweedejaars Nieuwelingen.

Voor alle laatste updates over de kermis volg je de Facebookpagina’s De Muggenbergvrienden, Muggenbergse Joggers en Loopcriterium Hageland.

Meer informatie vind je op de website www.muggenberg-kermis.be.