Ongeval op Tremelobaan, bestuurder scooter komt om het leven

Bij het dodelijke verkeersongeval op de Tremelobaan op de grens van Keerbergen en Tremelo werd een tent geplaatst omheen het slachtoffer
Op de Tremelobaan op de grens van Keerbergen en Tremelo werd de rijbaan zaterdag urenlang onderbroken door een dodelijk verkeersongeval. Hierbij waren een bestelwagen en een scooter betrokken. De man die met de scooter reed overleefde de aanrijding niet.

Het ongeval vond rond 11 uur plaats. De klap tussen de zwarte scooter van het type MBK Booster en de donkergekleurde bestelwagen van het merk Volkswagen was zwaar. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Er werd nog gepoogd om hem te reanimeren, maar tevergeefs.

De rijbaan tussen Tremelo en Keerbergen werd urenlang door de politie afgesloten, er werd ter plaatse een omleiding voorzien. Ondertussen was een witte tent omheen het slachtoffer opgetrokken. Het Leuvense parket stuurde een verkeersdeskundige en een wetsdokter ter plaatse om de omstandigheden waarin het dodelijk ongeval zich voltrok te onderzoeken. Omstreeks 14 uur werd de Tremelobaan opnieuw opengesteld.