Scaletta Kids komen met eigen videoclip, grote broer Scala gaat weer op toernee

Scaletta

Scaletta, het Aarschotse jongerenkoor van de Scala Kolacny broers, komt met een indrukwekkende videoclip. Ze coverden een nummer uit de musical Matilda naar een werk van Roald Dahl over een meisje met telekenetische gaven.

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

“Scaletta Kids is een soort van opleiding en alleen al daarom is het een geweldige ervaring voor onze zangers”, zegt Stijn Kolacny die samen met zijn vrouw Lokke Dieltiens, het jeugdkoor van Scala leidt.

De twee gingen met de zangers, net voor de coronapandemie, naar de musical kijken in Londen en het leek hen een leuk idee om van een nummer een eigen versie te maken. “De choreografie bedacht Tommy Grison die ook verantwoordelijk is voor de danspasjes van K3, hij leverde een geweldige prestatie.”

Ook de videoclip mag er best wezen en bevat ook een aantal animatiemomenten die doen denken aan de Japanse stripanimatie van weleer, een effect dat best werkt. “Ik ben trots op het resultaat, ze hebben dat goed gedaan. Het nummer heet dan wel Rebelse Rellers maar eigenlijk zijn ze allemaal poeslief (lacht).”

Het gaat voor de Kolacny broers momenteel weer best hard want Scala start op zondag 4 juni met een nieuwe toernee in Antwerpen nadat ze recent met 2 nieuwe cd’s kwamen. “Ik ben heel blij dat we ook 2 shows mogen doen in CC Het Gasthuis in onze thuisstad Aarschot, dat is toch een beetje thuiskomen”, besluit Stijn.

Scala staat op het podium van CC Het Gasthuis op 7 en 8 februari om 20 uur. Tickets bestel je via deze link .

Scaletta
Stijn is trots op het resultaat

Lees meer over