Penningmeester van KVC Langdorp Paul Goossens overleden na slepende ziekte: "Hij was een drijvende kracht"

Polle Goossens
Langdorp is in rouw. Paul (Polle) Goossens, die heel veel betekende voor de voetbal en het verenigingsleven in de Aarschotse gemeente, is na een slepende ziekte overleden. Danny Liekens die hem al 30 jaar kent treurt mee: "Hij was zo gedreven voor de club tot het na nieuwjaar echt niet meer ging en hij afstand nam."

"KVC Langdorp is in diepe rouw. Met veel droefheid melden we dat Paul Goossens op zaterdag 21 mei overleden is na een slepende ziekte", meldt het bestuur van KVC Langdorp. "Polle was jarenlang de penningmeester, en uithangbord van onze club. Maar hij was vooral een fantastisch mens waarop je steeds kon rekenen. We zullen hem zeker missen, altijd goedlachs en positief met iedereen. Het bestuur, spelers en trainers wensen de familie veel kracht bij het verwerken van dit verdriet."

Dany Liekens, ook lid van de club, kende Paul al dertig jaar. "We hebben altijd uitstekend samengewerkt, hij was heel begaan met de club. Het is niet alleen een groot verlies voor de club maar ook voor mij. Hij was een rustig en aangenaam persoon die latijd klaar stond voor een grap. Tot nieuwjaar zette hij zich nog altijd voor de volle 100% in, daarna werd het moeilijk. Hij was amper een jaar met pensioen."

Paul laat een vrouw, 2 kinderen en 5 kleinkinderen achter. 

Ook namens onze redactie veel sterkte aan al wie Paul kende.


 

Lees meer over