Achtjarige Paulien uit Rillaar dingt nu echt mee naar kroontje van Topmodel Kids

paulien

De achtjarige Paulien Veugelen uit Rillaar mag naar de finale van Topmodels Belgium Kids voor kinderen van vier tot zestien jaar. Tijdens de halve finale werd ze door de jury geselecteerd. “Ik ben sowieso al heel trots op haar”, zei papa Kristof ons voor de halve finale.  

Van de oorspronkelijk 3000 deelnemers zijn er maar zo’n 200 die, via de jury, naar de finale mochten, Paulien was één van hen. Na televoting zijn er dat zo’n 250. “Het was best spannend want, naast de televoting, had ook een jury, met daarin  een professionele fotografe, een zegje. Toen ze de foto’s nam van onze dochter stak ze meteen een duim op, toen werd de hoop al groter en dat werd ook bewaarheid. De televoting ging op en af, al kreeg ze best veel stemmen, maar het feit dat de jury haar rechtstreeks koos, maakt me best trots. Ik vind dergelijke wedstrijden geen vleeskeuring, dat wordt weleens gezegd, want de jury let vooral op de presence en de fotogeniekheid”, zegt Kristof.

Zelf beleeft Paulien ook een avontuur in de wolken. “Ik had dit niet meteen verwacht maar natuurlijk ben ik heel blij met het resultaat, ik zal nu alles op alles zetten om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Als ik niet win, vind ik dat niet erg, ik beleefde nu al een superleuk avontuur.”

De finale gaat door, in zaal San Marco op de Boomsesteenweg in Schoten, op 13 januari. Stemmen voor Paulien kan via www.topmodelbelgiumkids.com  vanaf half december.

Paulien
Paulien
paulien