30-jarige Lien uit Aarschot neemt deel aan Blind Getrouwd

Foto: DPG Media/VTM

In het najaar keert Blind Getrouwd terug en voor het 7de seizoen werden er een aantal aanpassingen aan het format gedaan. Onder de 8 deelnemers ook eentje uit Aarschot.

Vijf mannen en drie vrouwen hopen dat de experts hun ultieme match hebben kunnen vinden. Deze keer trouwen alle koppels op hetzelfde moment, weliswaar op 4 verschillende locaties.

Het trouwfeest beleven ze dan weer allemaal samen en ook de huwelijksreis van elk koppel gaat naar één en hetzelfde resort.

Onder de deelnemers de 30-jarige Lien Opdebeeck uit Aarschot. Zij is zaakvoerster van een koffie- en theebar en wordt door VTM omschreven als een familygirl, Italië-lover, ondernemend en down to earth.

Lees verder onder de foto. 

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play
Lien neemt deel aan Blind Getrouwd
De 30-jarige Lien uit Aarschot is één van de deelnemers. Foto: DPG Media/VTM

"Hopelijk is toekomstige een hondenliefhebber"

Lien woont samen met haar 3 jaar oude golden retriever ‘Balou’ in het huis dat ze van haar grootouders heeft geërfd en dat ze samen met haar vader renoveerde. “Ze is sportief, houdt van reizen en van een beetje actie: skydiven, bungeejumpen… Ze durft springen en doet dat ook. Haar vrienden en familie zijn erg belangrijk voor haar”, luidt het in het persbericht van de zender.

Lien is enig kind en heeft een bijzondere band met haar vader die vaak meehelpt in de zaak. “Haar vrienden zijn bijna allemaal gesetteld en dat is ook waar Lien van droomt: een warm nest. Ze is 2 jaar single na een relatie van een half jaar.”

Of de experten inderdaad de ultieme match voor haar vonden, zie je vanaf september bij VTM.  “Ik hoop dat mijn toekomstige match een hondenvriend en een lieve, harde werker is die een goede band heeft met zijn familie. Ik sta te popelen om aan dit avontuur te beginnen”, besluit Lien.

Lees meer over